5 måder at reducere Bill betaling angst

Et gentaget kilde til finansielle stress og angst for mange mennesker er den månedlige betaling af deres regninger. En ven af mine henviser til sin månedlige dilemma som havende for meget måned i slutningen af hans penge. Jeg kender også par, der refererer til bill betalende dage som “fight night” på grund af spændinger og pres det kan tilføje til et forhold. Da det viser sig, de fleste af de angst forbundet med at betale dine regninger er primært et resultat af at være reaktiv i stedet for forberedt på dine indkommende regninger. Udvikle en proces eller et system til at organisere og betale dine regninger kan faktisk være temmelig enkel, hvis du er realistiske omkring hvad du håber at opnå, og Tillad dig selv det rigtige tidspunkt at få trygge ved at bruge din nye tilgang. Her er fem måder at hjælpe dig med bedre at styre dit månedlige regninger:
1) “beliggenhed, beliggenhed. Beliggenhed: “
Identificere et bestemt sted i huset hvor alle finansielle relaterede papirer vil blive placeret. Ideelt set vil du gerne købe en filboks eller kabinet, men hvis økonomi er stram og du er bare på udkig efter et udgangspunkt, et køkken skuffe, mappe eller skotøjsæske vil arbejde for nu. Husk, ligesom reglen går i fast ejendom, placering er en kritisk faktor, så sørg for at du vælger en placering, der er tilgængelige og tæt på hvor du åbner din mail.
2) bruge din spejder uddannelse:
Vær forberedt! Den berømte motto for drenge og piger Scouts of America er en fantastisk måde at bekæmpe bill angst. Har tilbagevenden etiketter, frimærker, konvolutter, en brevåbner, lommeregner og andre regningen betaler essentials tilgængelige og klar til brug.
3) øvelse gør mester
Udvikle en daglig rutine for at åbne mail på eller i nærheden af det område, du har udpeget til at gemme dine finansielle papirer og forsyninger. Når du åbner din mail Fjern den rod, der ofte kommer med dine regninger og bare holde regningen og returnere kuvert. Derefter gruppere dine regninger baseret på behørig datoer. Efter at have brugt din tilgang for et par uger, din status og foretage justeringer efter behov.
4) KISS
Du er sikkert bekendt med dette akronym, og bedre styring af dine regninger, overveje denne simple twist-holde det simpelt & specifikke. Etablere regelmæssige dage og tidspunkter at betale dine regninger. Overveje at identificere 3 til 4 dage pr. måned, som du kan udpege til at sidde og betale dine regninger. Prøve 5, 15 og 25 at starte.
5) ekstra kredit:
Når du sidder ned for at betale dine regninger, tage et øjeblik at gennemse dine poster for eventuelle uoverensstemmelser eller svig. Udvikle en liste over dine regelmæssige regninger, der giver dig mulighed for at registrere din betalingsbeløb, betalingsdato, betalingstype og nogen opfølgning, der måtte være nødvendige. Efter at have betalt en regning, Skriv på fakturaen datoen du skrev indskrive og checknummeret anvendes. Også omfatte kontonumre på din check
Det er vigtigt at huske på at udvikle metoder til at reducere finansielle stress og angst er enkel og billig måde at føle sig bedre om din finansielle fremtid. Det er et tegn på økonomisk modenhed og en vigtig ingrediens i søgen efter ægte økonomisk succes.
Du kan lære mere om Robert Laura virkelige liv finansielle løsninger og bill organizer på www.financialkarma.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.