Dårlig kredit kreditkort – hvordan man kan øge din kredit Score med kreditkort

Kreditkort er ofte det første skridt til en forbruger til at bygge deres kredit score. Når du foretager regelmæssige betalinger med en lille kreditmaksimum, vil långivere være mere villige til at låne dig større beløb. Før du hopper ud og åbne en konto, Sørg for du ikke har for mange kreditlinjer åbne eller ellers såre din kredit.
Vælge en god kort
Kreditkortselskaber tilbyder flere forskellige typer af kreditkort for forbrugerne. Du kan finde programmer for studerende, der kræver ingen cautionsmænd eller indkomst. Dette er et godt tilbud til din første kort, men disse kort også har højere satser.
Du kan også finde kort med cash back belønninger eller andre incitamenter. Trade-off er højere priser selv. Du kan dog finde ingen flæse kort med lav rente, hvis du planlægger at bære en balance. Kreditkort program, du vælger, Sørg for, det passer med dine økonomiske mål.
Start lille
Når du opbygger din kredit score, ønsker du at starte i det små. Åbne en konto og bruge det mindst en gang om måneden til at foretage et køb. Dette kan være en regelmæssig køb, som du har kontanter til at betale for. Pointen er at bruge din kredit og derefter tilbagebetale det. Hver gang du foretager en betaling, vil det dukke op på din kredit rapport.
Långivere vil også se på hvor ofte du foretage betalinger. Så ved hjælp af dit kort en gang om året og afdrage hele balancen måneden du kan ikke bruge meget godt. Din kredit rapport dækker tre års værd af betaling historie og långivere vil se din betaling mønster.
Ikke max ud dit kort enten. Brug kun en lille del af din kredit til at vise långivere, at du ikke får dig selv ind i finansielle bindinger.
Vedligeholde din kredit
Regelmæssige betalinger er kun en del af din kredit score. Du også ønsker at holde din kredit i god orden. Hvis du har snesevis af konti åbne, lukke dem du ikke bruger. Den mindre åbne kredit du har, jo mere vil du være berettiget til en bonus, når de køber et hjem eller bil.
Også være sikker på at drage fordel af din årlige gratis kredit rapport. Kig over det for at sikre at dit kredithistorie er korrekte. Hvis du finder eventuelle uoverensstemmelser, løse dem med din långiver.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.