Bedste cykelhjelme

Dette er for at undgå dit hoved rammer et sted på taget samt rammer på gulvet, hvis du falder. Og ligesom i tilfælde af at lære at cykle, falder er uundgåelige, mens lære hoppe teknikker på powerizers. Meditation kan være så simpelt som at sidde stille i fem eller ti minutter at tænke på noget i særdeleshed, lukke øjnene og fokusere på, hvad du ‘se’, lytte til meditativ musik, mens du sidder stille. 2. Tøv ikke med at få hjælp fra eksperter, mens du øver på powerizers. Det er mange gange sikrere end at praktisere i dit hjem, hvor loftet måske ikke er højt nok, eller dine familiemedlemmer måske ikke være fri til at være ved din side altid. Du kan øve en 50-mile cykeltur i landet. Ved at gå, løbe og cykle, kan du øve fitness træning for denne begivenhed. Jeg havde ikke redet på stier så meget, når jeg kunne prøve mine evner på mountainbike.

Jeg spurgte Thomas Liotta, min ægtefælle, præcis hvad han kunne tilbyde for positive forældrerådgivning for gode mødre og fædre, der gerne vil vide de bedste måder at give deres barn, mens på samme tid, har barnet vælge forælder godkendt beslutninger på egen hånd. Dit barn kender konstant det rigtige svar på korrekt opførsel. Så hvis du ønsker at se og føle stor, høvding cykelhjelm test gå til: Klik her! Lige her er 3 effektive forældre strategier, der rent faktisk arbejder for at producere selvdisciplinerede børn, tweens og teenagere. I stedet for at diktere dem, begynder at stille dem de rigtige spørgsmål, og du vil få de rigtige svar: “Little Timmy, hvad er den fineste måde at holde dig sikker, når du kører på din cykel? Har du brug for en redningsvest, knæpuder eller en hjelm?” Lille Timmy vil svare: “Min hjelm, mor.” Og han vil gå ud, få sin hjelm og gerne bruge det.

Opnåelse af den rigtige træning og gøre dig bekendt med, hvordan man kører, starter og balancerer cyklen ordentligt, samt hvordan man manøvrerer under forskellige kørselsforhold, vil hjælpe dig med at være forberedt på det uventede. Du har et sæt regler, som “Du kan ikke ride din cykel uden hjelm, ikke krydse krydset og ikke gå ud af syne.” Også, de fleste forældre vil tilføje ting som “Pas på, ikke udslette og ikke bliver skadet.” Disse bistander, som er sentimentale for dig, vil tage fra børnenes selvtillid. Biker behøver ikke at beregne den ekstra vægt af en baby i børnenes cykelsæde og kan ride mere afslappet. Til at begynde med, er du nødt til at lære at ordentligt ride en motorcykel.

Men du må også forstå, at motorcykel ridning er blandt de farligste rejsemidler. Det er vigtigt at kende sikkerheden, når du kører på motorcykler for at undgå ulykker. Selv om det er mærket som en vej hjelm-in Specialized tale, der betyder, at der ikke er nogen visir-det er perfekt egnet til trail ridning så godt. Der bør kun være en eller to finger-bredder over dit øjenbryn. Muligvis, en af de største forlystelser i dit liv kunne være på bagsiden af en motorcykel. Enhver scooter mere kraftfuld end det, og du skal tage en motorcykel test. Du behøver ikke at tage en separat motorcykel test.