Fem måder konsolidering studielån kan spare dig penge

Konsolidering studielån kan øge din kredit score

De fleste studerende tager ud talrige lån til kollegiet, hver med sin egen rente og sin egen månedlige beløb. Den overflod af forskellige lån kilder er en stor fordel i form af at betale for College, men når det kommer til kreditvurdering, denne lange liste over udestående lån kan sætte en alvorlig dæmper på din samlede score.

Ved at konsolidere studielån, vil din kredit rapport vise en kombineret lån, som regel med en meget lavere samlede betaling, hvilket svarer til en mere gunstig kreditværdighed. Ved at konsolidere studielån, du sandsynligvis også drage fordel af en meget lavere betaling, og dermed sænke din gæld til indkomst ratio.

Konsolidering studielån reducerer gæld til indkomst ratio og øger købekraft

At have en lav gæld til indkomst ratio, eller den månedlige skyldige beløb i forhold til det tjente beløb, gør en utrolig indflydelse på mængden af penge, du vil være i stand til at låne og råd til en første hjem eller pålidelig transport.

Det samlede beløb af husholdningernes gæld i USA sidste år var mere end 100% af den disponible indkomst. De stigende uddannelsesomkostninger har skabt en ond cirkel for nutidens afgangselever. Som din gæld til indkomst forholdet stiger, så gør renten for hvert nyt lån. Holde dette forhold lav ved at reducere dine månedlige regninger kan bogstaveligt talt spare dig titusinder af dollars over en levetid.

Konsolidering studielån reducerer afhængigheden af kreditkort

At have lavere regninger i årene efter college betyder mindre afhængighed af høj rente kreditkort og andre lån. Den gennemsnitlige universitetsstuderende bærer en kæmpestor 6 kreditkort med en samlet saldo over $2100.

Det betyder, at $100 kreditkort køb for nye arbejde påklædning kunne koste mere end $200 i løbet af de 12 måneder, det tager at betale den fulde saldo. Heldigvis, smart finansiel planlægning, herunder konsolidering af uddannelse lån, kan hjælpe studerende og unge fagfolk lever et liv uden høj rente gæld.

Ved at konsolidere studielån, du er låst fast i dagens lave faste priser

Bare fordi renten er lav i dag betyder ikke, at de vil forblive på den måde. Faktisk satser i løbet af de sidste mange år er lavere end de nogensinde har været i nyere historie. Det er forbløffende, hvor meget et lille procentpoint kan spare eller koste på et kollegium uddannelse regningen i løbet af et lån tilbagebetaling.

Den føderale konsolidering Loan giver dig mulighed for at låse i dagens lave renter, når konsolidering studielån. Konsoliderings lånene har lån normalt en længere tilbagebetalingsperiode og en lavere månedlig betaling, end der er til rådighed på de underliggende uddannelseslån.

Ved at konsolidere studielån, kan du modtage yderligere rente rabatter

Virksomheder, der specialiserer sig i at konsolidere studielån som ScholarPoint.com, tilbyder yderligere konsoliderings fordele såsom automatiske betalinger og fortløbende betalinger.

  • Automatiske betalinger: få en reduktion i din rente for automatisk at foretage dine betalinger fra din bankkonto, når du konsoliderer dine studielån.
  • Fortløbende betalinger: nogle studerende lån konsolidering virksomheder giver dig mulighed for at reducere din tilbagebetaling rente op til en fuld procentpoint ved blot at foretage betalinger til tiden.
  • Ingen rente udsættelse: Udnyt fleksibiliteten i studielån ved at udskyde lån underkvalificerede tidspunkter.
  • Mens indskrevet i graduate skole, tjener i militæret, eller frivilligt arbejde med Peace Corps, kan du ikke kun udskyde betalinger, men stop renter fra påløbne så godt.
  • Respitperiode: konsolidering i løbet af din respitperiode giver dig mulighed for at låse i en sats, der er lavere end den normale tilbagebetaling sats.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.