Hvor Vil Kæmpe Havkat Være?

Scarlett Salvie, Salvia coccinea – blomster er røde, hvide eller coral. Scarlet sage eller Salvia coccinea blomster bruges af kolibrier og sommerfugle. Lyre-blade Salvie signaler tilbagevenden af Ruby-throated Kolibrier i foråret. Hvis du ønsker en smuk blomstrende staude, der tiltrækker kolibrier og sommerfugle, så den karminrøde og lyre-blade salvie er planterne for dig. Disse indfødte flerårig krydderurt er hjemme i grøfter og ved vandløb, men også gøre dejlige tilføjelser til. Det er en af mine favorit blå vilde blomster, og det vil vokse i mange jorder og betingelser. Monardas er flerårige vilde blomster og er medlem af mynte familien (bemærk pladsen stamceller), så de betragtes som en urt.

Hastings-Bed Kalot eller Scutellaria er en flerårig urt, der er medlem af mynte familien. Orange Rudbeckia, Rudbeckia fulgida – Mere pålidelig staude. Fuld sol eller delvis skygge, tilbud staude. Vokser i fugtig, veldrænet jord i fuld sol. Vokser i veldrænet jord, og er tørke tolerant. Spottet Horsemint, Monarda punctata – Spottet Horsemint vokser i fuld sol og er tørkeresistente. Bee Balm, Monarda didyma – Red Bee Balsam vokser i fuld del sol, halvandenmandsseng.dk veldrænet jord. Bergamot, Monarda fistulosa – Hvid lavendel bolde af blomster i foråret. Dunet Phlox, Phlox pilosa – Farver variere fra lyserød til lilla og hvid.

Blå Phlox, Louisiana Phlox, Phlox divaricata – Phlox divaricata leveres i farver, der spænder fra pink til lilla til blå. Hård sex Kalot, Scutellaria integrefolia – blå klynger af blomster i foråret på 1-2 fod planter. Efter blomster fade, skåret med plæneklipperen sættes højt og blade rosetter fortsætte med at dække det område. Hvad er de bedste blomster til at tåle varmen fra barkflis i mit område? Levende værelser, der er ideelle valg for at tilføje et ekstra soveværelse. En samling af bygninger, statuer og monumenter, der kan være meget imponerende, men æstetiske omgivelser er vigtigst for en god oplevelse når du besøger et websted, som Muang Boran. Nye varer vil de fleste sandsynligvis allerede opfylder, men vær forsigtig med brugte varer, som selv kan være perfekt anvendelig ikke være sikkert fra et brand, sikkerhed perspektiv.

Fiskeri en ø på et nyt sted, kan det være en sikker satsning, især på en stille dag, plus en ø, kan gøre en stor markør for præcis støbning uden at skulle bruge en markør float, som kan spook karper, hvis der bruges for meget. Denne art af søpindsvin er dækket i en knibtang, rør fødder og lilla pigge, som urchin bruger til at få fat i mad og bo sikkert fra rovdyr. Den Rudbeckia arter, der indeholder flere slående, nem at dyrke stauder, hvis gyldne gule blomster tiltrækker sommerfugle og andre bestøvere, og hvis frø er spist af en række små fugle sang.