Panama Investment Corporation

Holdingselskaber, også kendt som investeringsfonde, er institutioner for kollektiv investering. De samles kapital fra offentligheden til at geninvestere det kollektivt og forskelligt, derfor investeringsrisici er lavere og afkast til investorerne er i teorien vil blive styrket. Det er en Panama køretøj at hæve tredjeparts investeringsfonde.

Definition – en investering selskab i Panama er enhver juridisk person (virksomhed eller foundation), tillid eller kontraktmæssig aftale, der gennem udstedelse og salg af sine egne deltagelse kvoter, er dedikeret til virksomheden for at opnå midler fra den investering offentlige, gennem en gang betalinger eller periodiske ydelser med det formål at investere og forhandler, enten direkte eller gennem kapitalforvaltere eller administratorer, investeringer i værdipapirer, obligationer, optioner, futures, metaller, fast ejendom eller nogen andre anerkendte investeringer medium. Panama investeringsselskaber er enheder, der samles midler fra offentligheden til at geninvestere dem samlet. Hensigten er, at de kan tilbyde lavere risici og omkostninger ved administration (reduceret trading provisioner for eksempel) og en professionel evne til investeringer analyse, administration, følge op og finansiel kontrol af investeringen.

Holdingselskaber gennemføre et offentligt udbud i Panama

Det er lovligt forstået at et offentligt udbud af deltagelse-kvoter en investment corporation finder sted, når det eller dets investeringer administrator, eller en anden enhed for det, tilbyder værdipapirer via markedsføring og fremme aktiviteter i den område af Republikken Panama. Disse markedsføring og salgsfremmende aktiviteter er enhver form for kommunikation rettet mod potentielle investorer med henblik på at fremme abonnementet eller opnå deltagelse kvoter (investeringer) i et investeringsselskab corporation, og vil blive betragtet som at være i området af Republikken Panama, så længe det er henvendt til folk, der har bopæl i Panama. Dette er sandsynligvis ikke af interesse for mange af jer da du læser dette på engelsk ikke spansk. Det er nyttigt at læse denne artikel for at se, hvordan loven fungerer og hvordan man kan blive udelukket fra registrering, der vil sandsynligvis være af stor interesse for dig.

En investering selskab anses for at være administreret i eller fra Panama, når et af følgende gælder:

1. at udpeger investment corporation administrator investeringer i Republikken Panama.

2. at investeringer corporation primære bopæl er beliggende i Republikken Panama, eller udsigten eller andre reklame-materiale viser, at det ligger i Panama.

3. at investeringer corporation udpeger en vogter i Republikken Panama

4. at direktører nødvendigt at vedtage en beslutning af bestyrelsen af investment corporation har deres bopæl i Panama.

Investeringsselskaber kræver Licensure med Panama Securities Commission

1. simpel investeringsselskaber: Har kun én type af deltagelse kvoter og en investeringsportefølje.

2. paraply investeringsselskaber: Har flere serier af deltagelse kvoter med forskellige investeringsporteføljer.

3. flere klasse investeringsselskaber: Har flere serier af deltagelse kvoter, hver enkelt af disse serier med forskellige vilkår om betaling af provision og abonnementsgebyrer, indløsning og administrationsgebyrer.

4. de vigtigste Fund foder ved andre midler: Dette kan bedst beskrives som en investering selskab, der investerer i andre investeringsselskaber.

Krav om registrering af en investering selskab i Panama

1. navn og vedtægter oplysninger.

2. juridiske og kommercielle bopæl Corporation.

3. udpegning af administrator investeringer, der skal have en licens udstedt af den nationale værdipapirkommission. Når investeringer corporation vil blive administreret for sig selv, skal dokumentation vedrørende den person, der vil være den vigtigste udøvende og overvågningsansvarlige indgives.

4. udpegelsen af en depositar for investment corporation.

5. identifikation af typen af fonden.

6. tilladt aktiekapitalen og minimum kapital til at igangsætte driften.

7. mængden af deltagelse kvoter skal være registreret for offentligt udbud og værdien af det oprindelige tilbud.

Dokumenter skal forelægges sammen med ansøgningen

1. godkendte kopi af de vedtægter, der skal fastslå, at corporation fungerer udelukkende som en investering selskab og regnskabsmæssige bøger vil blive holdt i Panama. Skal være på spansk men en autoriseret engelsk oversættelse kan opnås.

2. kopi af pas eller Panama Cedulla af direktører.

3. reviderede regnskaber eller reviderede oprindelige balance.

4. Curriculum Vitae for direktører og honoratiores og juridiske repræsentant.

5. informative udsigten til investeringer corporation.

6. underskrevet kontrakt med investeringer administrator og underskrevet kontrakt med vogter.

7. udkast til adfærdskodeks for de investeringsselskaber, der vil påtage sig deres egen administration og repræsentation.

8. reklame og andet reklamemateriale, der skal bruges af investment corporation (alt, hvad der vil blive anvendt endnu en gang).

9. udkast til kontraktens investering være abonnerede hen til enhver potentiel investor.

10. udkast til protokol for bestyrelsen om alle vilkår og betingelser relateret til driften af investment corporation.

Privat investeringsselskaber? Fritaget for registrering

Denne type af holdingselskaber er ikke forpligtet til at være registreret i Securities Commission og er derfor ikke omfattet af de regler, der gælder for registrerede holdingselskaber fundet ovennævnte.

Kommissionen kan sanktionere enhver repræsentation eller erklæring om, at investeringer corporation gør, med angivelse af at det er registreret i Kommissionen.

Det anses for at være en privat investeringsselskaber, når det administreres i Republikken Panama eller fra Republikken Panama, og har deltagelse kvoter der ikke tilbydes i Republikken Panama, og at dens inkorporering artikler indeholder en af de følgende to dispositioner:

1. en dødsdisposition, der begrænser mængden af effektiv ejere af sin deltagelse kvoter til 50, eller at fastsat fast, at tilbud for investeringen sker via privat kommunikation kun og ikke gennem offentlig kommunikation såsom websteder, annoncer, nyhedsbreve, Udskriv eller medier osv.

2. en dødsdisposition, der fastsætter, at dens deltagelse kvoter kun vil blive tilbudt til kvalificerede investorer i minimal første investeringsbeløb på $100.000.

Private investeringer selskaberne skal udpege en repræsentant i Panama, der kan være administrator licens investeringer, et værdipapirer hus, en licenseret investeringsrådgiver, en licenseret Bank, revisor eller en advokat, der skal være i stand til at dully repræsentere den investeringer corporation før Securities Kommissionen til enhver tid.

De skal give kopi af vedtægter artikler kan tilbyde prospekt, reviderede årsregnskab, navn og adresse på direktører. Årlige reviderede opgørelser skal indgives.

Selvadministrerede investering

Når investeringer corporation beslutter ikke at bruge administrator investeringer, skal det være i overensstemmelse med følgende:

1. investeringer corporation skal have mindst 3 medlemmer af bestyrelsen, som alle skal have kendt virksomhed og faglige hæderlighed. De skal kunne påvise, at de er velrenommeret velansete erhvervsfolk. Det er generelt fastsat med reference breve, uddannelse og faglige licensures.

2. mindst skal en tredjedel af medlemmerne af bestyrelsen have tilstrækkelig viden og erfaring på områder med tilknytning til værdipapirer og finansielle marked generelt. Dette ville blive etableret gennem professional-licenser, erhvervserfaring, referencer og uddannelse.

3. har en komplet administrative og regnskabsmæssige organisation, ud over tekniske (informationsteknologi, juridiske) og menneskelige ressourcer til administration investeringer Corporation. De skal klart vise, at alle brikkerne på plads at kompetent og rentabelt administrere investeringen.

4. en interne adfærdskodeks.

5. at udpege en compliance officer, der kan undersøge alle investeringer og due diligence krav overholdes.

Dette dokument var dybest set oversat fra spansk juridiske aftaler og sætte det ind i dansk juridiske aftaler som hvis har du nogensinde prøvet det du ville vide, det ikke er nemt så føler gratis at stille spørgsmål.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.