Ved en skatte bedrager? Bliv betalt for at fortælle IRS

Ifølge IRS underbetale skatteydere deres skatter med nogle $300 milliarder. Hvis du kender nogen, der bidrager til underskuddet, kan IRS være villig til at betale dig op til 10 millioner dollar for de oplysninger, du giver. Jo større snyd du rapporten, jo mere vil du sandsynligvis modtage.

Det mest vigtige ting at hævde din belønning er kvalitet dokumentation. Uden dokumentation for de snyd foregår, er det usandsynligt, at IRS vil undersøge afgifterne og dermed ingen penge bonus for dig. Som det kunne forventes, IRS modtager en masse oplysninger, der er blot en fornemmelse eller fordi nogen forsøger at få tilbage på nogen.

Hvis du føler du har oplysninger og dokumentation til at sikkerhedskopiere din rapport, IRS ville være meget interesseret i at høre fra dig. Du kan kontakte den IRS toldfri på 1-800-829-0433 hvis du har mistanke om skattesvig. Når du kontakter dem, vil du blive forventes der gives følgende oplysninger:

Dit navn eller et alias

Navn og adresse på personen, du rapportering

Længde skattesvig har fundet sted, herunder år

CPR-nummer eller Employer Identification Number for personen du rapportering.

Eventuelle relevante finansielle poster, der vedrører svig.

Alle dokumenter eller optegnelser, der underbygger svig.

Fødselsdato på personen, du rapportering.

Belønninger for at rapportere skat snyde kan være heftig. Hvis IRS undersøge og inddrive penge fra dine oplysninger, kan du være berettiget til hvor som helst fra 1% og 15% af de penge de inddrive – op til 10 millioner dollars. IRS har en mindste udbetaling på $100 som betyder skat snyd rapporterede må være i tusindvis af dollars for en chance for at du modtager en belønning. For mere information om belønningerne, kan du besøge og se på publikation 733 – belønninger for oplysninger fra enkeltpersoner til Internal Revenue Service.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.