Har du brug for hjælp til dårlig kredit

Har du brug for hjælp til dårlig kredit? Er du en af de tusinder med ingen kredit og uden sikkerhedsstillelse til at hjælpe sikker godkendelse, eller du bare har ekstremt dårlig kredit og ingen ønsker at hjælpe dig, og alt du høre fortællinger og historier?
Dårlig kredit er et begreb, der anvendes til at beskrive en dårlig kreditværdighed. Fælles praksis, der kan skade en kreditvurdering omfatter gør forsinkede betalinger, springe over betalinger, overskrider card eller erklære konkurs. Dårlig kredit kan resultere i nægtes kredit.
Dårlig kredit kan resultere i en negativ bedømmelse fra credit reporting agenturer. Mange faktorer kan bidrage til nogen at få en “dårlig kreditværdighed”, blandt disse er manglende betaling af en konto eller forsinkede betalinger over en udvidet længden af tid. Om manglende betaling af en konto er forsætlig eller som følge af finansielle trængsler, kan resultatet være det samme, en negativ bedømmelse, hvilket vil resultere i en lav kredit score. Men långivere er mere villige til at arbejde med individer, hvis personen kontakter långiver for at lade dem vide, at de har problemer med at opfylde deres forpligtelse til at betale. 100% online gældslettelse! Ingen telefonopkald! Du skal have mindst $2.500 af samlede gæld over to eller flere konti til at kvalificere sig til vores hjælp. Der kræves navn, email og postnummer. USA beboere kun. Ingen telefonopkald kræves – alle kundeinteraktion foregår online!
Christian konsolideringen tjenester Professional gæld konsolidering af gælden med et kristent perspektiv. Lavere månedlige betalinger. Reducere eller fjerne høje renter. Anvend nu for en gratis uforpligtende tilbud!
Den hurtigste juridiske kredit reparation tidligere kredit manager viser hurtigste og enkleste kredit rapport reparation. Slette din dårlig kredit og gæld for evigt.
En kredit score er defineret som en statistisk metode til vurdering af en ansøgers kreditværdighed. En ansøger kreditkort historie; mængden af udestående gæld; typen af kreditkort bruges; negative oplysninger såsom konkurser eller forsinkede betalinger; samling konti og domme; for lidt kredithistorie, og for mange kreditlinjer med det maksimale beløb lånte er inkluderet i kredit-scoring modeller til at bestemme kredit score.
At hæve dit kredit score er muligt. Det er et velkendt faktum, at långivere vil give folk med højere kredit scorer lavere renter på realkreditlån, billån og kreditkort. Hvis din kredit score falder under 620 bare at få lån og kredit kort med rimelige vilkår er vanskeligt.
Her er fem ting, som du kan bruge til at hæve kredit score.
1. rette indlysende fejl.
Din kredit score er, hvad dukker op i din kredit rapport. Anmeld dine rapporter fra alle tre kredit-bureauer for nøjagtighed en gang om året samt flere måneder før du ansøger om et lån. Ændre en fejl på din rapport kan tage 30 dage til tre måneder, eller mere. Få din kredit rapport fra de tre store Bureauerne: Experian, Trans Unionen og Equifax.
2. betal dine regninger til tiden
Din betaling historie udgør 35% af din samlede kredit score. Din seneste betaling historie vil bære langt mere vægt end hvad der skete for fem år siden.
Mangler bare en betaling på noget kan banke 50 til 100 point ud af din kredit score.
Betale dine regninger til tiden er den bedste måde at få startet genopbygge din kreditværdighed og hæve din kredit score.
3. Reducer dit kreditkort saldi.
Et stærkt vægtet faktor i din FICO score er hvor mange penge du skylder på dit kreditkort i forhold til din samlede kreditmaksimum. Generelt, det er godt at holde din saldi på eller under 25 procent af dit kreditkortgrænse, sagde Jeanne Kelly, grundlægger af gruppen Kelly i Brookfield, Conn, der hjælper kunder med at forbedre deres kredit score.
4. må ikke lukke gamle konti
Tidligere folk blev bedt om at lukke gamle regnskaber ikke var de benytter. Men med dagens aktuelle scoring metoder der kunne faktisk såre din kredit score.
Lukning af gamle eller pote kreditkonti sænker de samlede kreditformer, som tilbydes til dig og gør eventuelle restbeløb du har skærmelementer i kredit score beregninger. Din ældste regnskabsafslutningen kan faktisk forkorte længden på dit kredithistorie og til en långiver det gør dig mindre kredit værdig.
Hvis du forsøger at minimere identitetstyveri og det er værd ro i sindet for dig at lukke din gamle eller pote konti, den gode nyhed er, det vil kun sænke score du en minimal mængde. Men netop ved at holde disse gamle konti åbne kan du hæve kredit score for dig.
5. undgå konkurs
Konkurs er den værste ting du kan gøre for at din kredit score. Konkurs vil sænke din kredit score af 200 point eller mere og er meget svært at komme tilbage fra.
Når din kredit score falder under 620, vil lån får du være langt dyrere. En konkurs på dit kredit rekord er rapporteret i op til 10 år.
Virkeligheden i en konkurs er det vil begrænse dig til high-renter långivere, der vil presse ud høj rente betalinger fra dig i år.
Det er bedre at få kredit rådgivning til at hjælpe dig med dine regninger og for enhver pris undgå konkurs. Ved at få kredit rådgivning i stedet for at erklære konkurs kan du hæve kredit score over en meget kortere periode.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.